Home  >  Branding

Merken creëren die vertrouwen uitstralen

40+ bedrijven geholpen met online marketing

Kennismaken

Ons werk bekijken

Branding

Jouw merk is het eerste wat de klant ziet als die in aanmerking komt met jouw bedrijf. Het is de eerste indruk van de klant die cruciaal is voor het besluitvormingsproces.

Het is dan ook onze taak om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt en makkelijk te onthouden is. Denk er maar eens over na. Als de (eerste) indruk voor jou bij een bedrijf niet goed is dan is de kans klein dat jij hun product of dienst zal afnemen.

Website BV
Branding Value logo

Originaliteit en vertrouwen

Of je klant er nu bij stilstaat of niet, het zal de basis vormen van de relatie tussen jou als organisatie en de klant. Tegenwoordig krijg je met een paar muisklikken de beste resultaten weergegeven op Google. Bij Branding Value zorgen wij er voor dat jouw merk originaliteit en vertrouwen uitstraalt.

Onze specialisten hebben ervaring in het bepalen van een strategische merkpositionering, zij zullen een organisatieanalyse maken om vervolgens een uitgebreid plan te bedenken en uit te voeren, ten slotte zal onze grafische ontwerper een herkenbaar logo creëren voor het (her)structureren van jouw organisatie.

Wie zijn wij?

Branding Value is een (online) marketing bureau gevestigd in Uden (Noord-Brabant). Als SEO en Webdesign experts staan we altijd klaar om je te adviseren over online marketing.

Of je nu een professionele website wilt, meer bezoekers, meer omzet of een hogere positie in Google. Wij geven je graag deskundig en onafhankelijk advies.

Als webdesign bureau in Noord-Brabant helpen we verschillende bedrijven online groeien d.m.v. online marketing. Ben je benieuwd of wij wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

(Re)branding?
Team BV
Branding Value website

Wat doen we?

Bij Branding Value kun je terecht voor alles rondom online marketing. Onze specialiteit ligt bij het bouwen van mooie, snelle maar vooral resultaat gerichte websites/webshops en we hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Daarnaast verzorgen wij ook het stukje branding voor verschillende bedrijven, van ZZP'ers tot het MKB.

Bij Branding Value kan je dus terecht voor:

- Professionele websites/shops
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Conversie optimalisatie (CRO)
- Branding

Hoe doen we dit?

Bij Branding Value staat resultaat voorop. Onze marketing specialisten uit Uden werken samen met de klant aan een lange-termijn relatie.

Dit betekent dat er doelen en eisen worden gesteld waarna er een plan van aanpak door ons wordt gemaakt.

Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Door alles goed te plannen en te communiceren met onze klanten ontstaat er een snelle, mooie en goed vindbare website als resultaat!

Contact opnemen
Bedankt! We hebben je gegevens ontvangen en nemen z.s.m. contact op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Laten we jouw project bespreken!

We hebben je informatie ontvangen! Je hoort van ons.
Mislukt, probeer het opnieuw a.u.b.