Diensten  >  Conversie optimalisatie

Maak van websitebezoekers klanten

Met overtuigende stukken tekst, opvallende knoppen op de juiste plaatsen en een gebruikersvriendelijke website maken wij van jouw websitebezoekers leads en klanten.

Nu meer klanten

Ons werk bekijken

Recente projecten

Bekijk ons werk hieronder!

Website installatiebedrijf
 • Worm logistiek

  Transport

 • RH Bouwbedrijf

  Bouw

Website RH BouwbedrijfWebsite vastgoed beheer
 • Thuis in Oirschot

  Vastgoed

Website veranda specialist
 • Veramax

  Bouw

CRO van Branding Value

Heb jij het gevoel dat je niet alles uit jouw website haalt? Dan is het wellicht tijd om de website te optimaliseren om zo de conversie te verhogen. Naast het bouwen van professionele websites verzorgen wij ook de online marketing van bedrijven.

Onze werkwijze
Corner website

Haal jij het maximale uit je website?

82 ondernemers gingen je voor.

Gratis website scan
Unifive

Online zichtbaarheid

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online goed zichtbaar is. Dit realiseren wij door het ontwerpen en bouwen van professionele websites en shops voor bedrijven.

Maar... omdat een website zonder bezoekers niks oplevert verzorgen wij ook de SEO voor bedrijven. Zo maken we van jouw website een online succes, een professioneel webdesign waarvan de conversie hoog is EN de vindbaarheid in Google goed is. Dit samen is de sleutel tot online succes!

EmojiVakbekwaamConcurrenten verslaan

Resultaat gerichte websites

Vakbekwaam

Versla concurrenten

Wij bouwen websites die nieuwe klanten en omzet opleveren

Ervaren SEO en Webdesign professionals

Onze websites worden geoptimaliseerd voor Google

Wie zijn wij?

Branding Value is een (online) marketing bureau gevestigd in Uden. Als SEO en Webdesign experts staan we altijd klaar om je te adviseren over online marketing en webdesign.

Of je nu een professionele website wilt, meer bezoekers, meer omzet of een hogere positie in Google. Wij geven je graag deskundig en onafhankelijk advies.

Als online marketing bureau helpen we verschillende bedrijven online groeien d.m.v. webdesign, SEO en CRO. Ben je benieuwd of wij wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken?
Team Branding Value

Werkwijze

Kennismaken
Kennismaken Branding Value

Wil jij jouw concurrenten verslaan en Google domineren met een professionele website die goed vindbaar is? Dan gaan we eerst even kennis maken. Tijdens dit gesprek bespreken we al jouw wensen en doelen. We bespreken jouw project van a tot z, maken een planning en een plan van aanpak. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend zodat we kunnen kijken of er een klik is.

Ontwikkeling
Ontwikkeling website Branding Value

In deze fase beginnen we met het maken van mockups en prototypes op basis van eerdere discussies. Doordat we in een vroeg stadium van het project een visuele weergave laten zien van ons begrip van jouw behoeften kunnen we jouw vereisten verder onderbouwen en eventuele aanvullende behoeften of uitdagingen ontdekken die zich in de planningsfase nog niet voordeden.

Tijdens het bouwen van de website leggen we sterk de nadruk op het naleven van de technische en ontwerpspecificaties die in de planningsfase zijn opgesteld en we voeren regelmatig functionele tests uit waardoor we eventuele problemen tijdens het bouwen kunnen corrigeren in plaats van ze na de voltooiing van het project aan te pakken.

Feedback
Feedback website Branding Value

In deze fase gaan we samen met jou in gesprek en laten wij het eerste ontwerp zien waarna jij ons feedback geeft. Tijdens dit gesprek hebben wij een aantal vragen voor je over het ontwerp maar je mag ook zelf met suggesties, opmerkingen of aanbevelingen komen. Vervolgens kijken we nog eens naar jouw wensen en eisen om ervoor te zorgen dat we nog steeds naar het vooropgestelde doel werken.

Testen en afronden
Testen website Branding Value

Zelfs met grondig testen tijdens de ontwikkeling kunnen er onvoorziene uitdagingen ontstaan. Daarom bieden wij volledige monitoring en ondersteuning tijdens de lanceringsperiode. Als deze fase afgerond is dan is de website volledig getest en klaar om gelanceerd te worden en voldoet hij aan al jouw wensen en eisen.

Oplevering
Oplevering website Branding Value

Live gaan met de nieuwe website, dit is spannend maar vooral erg leuk. Zodra jij 100% tevreden bent zullen wij de website lanceren, is dit niet het geval? Dan gaan we opnieuw jouw feedback bekijken en aanpassingen doen zodat jij helemaal tevreden bent voordat we de website online zetten.

Nazorg
Nazorg website Branding Value

En nu... tijd om Google te domineren en klanten binnen te halen. Nadat jouw website met succes is gelanceerd heb je nog steeds een technische partner nodig die je kan ondersteunen. Wij bieden een breed scala aan ondersteunende diensten na onze afgeronde projecten, waaronder monitoring en optimalisatie.

Webdesign BV

Wat doen we?

Bij Branding Value kun je terecht voor alles rondom online marketing. Onze specialiteit ligt bij het bouwen van mooie, snelle maar vooral resultaat gerichte websites/webshops en we hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Daarnaast verzorgen wij ook het stukje branding voor verschillende bedrijven, van ZZP'ers tot het MKB.

Bij Branding Value kan je dus terecht voor:

- Professionele websites/shops
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Conversie optimalisatie (CRO)
- Branding

Hoe doen we dit?

Bij Branding Value staat resultaat voorop. Onze marketing specialisten uit Uden werken samen met de klant aan een lange-termijn relatie.

Dit betekent dat er doelen en eisen worden gesteld om vervolgens een plan van aanpak te maken.

Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Door alles goed te plannen en te communiceren met onze klanten ontstaat er een snelle, mooie en goed vindbare website als resultaat!

Website scan
Bedankt! We hebben je gegevens ontvangen en nemen z.s.m. contact op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Laten we jouw project bespreken!

We hebben je informatie ontvangen! Je hoort van ons.
Mislukt, probeer het opnieuw a.u.b.