Webdesign op maat

Vergroot jouw omzet, winst en naamsbekendheid

Websites beginnen vanaf €2000,-.

De SUCCES-formule om het maximale uit jouw webdesign te halen

Met behulp van een website of webshop jouw naamsbekendheid, omzet en winst vergroten? Zorg dan altijd voor een professioneel webdesign.


Zonder het juiste design haal je nooit het maximale uit jouw website. Tijdens het ontwerpen van websites moet je rekening houden met talloze factoren.


Is de website bijvoorbeeld conversiegericht? Passen alle elementen die op de pagina staan bij jouw huisstijl? Is de website mobielvriendelijk, en zijn alle pagina’s van de site goed vindbaar in de zoekmachines? Wij creëren op maat gemaakte websites die uitstekend presteren én converteren.

website RH bouwbedrijf

Het driedelige stappenplan voor een nieuw webdesign

1.

Functionaliteit


Hoe wil je dat jouw website functioneert? Welke opties moeten erin worden verwerkt? In welke stijl wil je de website hebben? In stap één van het webdesign traject inventariseren we al jouw wensen (en eisen) wat betreft jouw nieuwe website. Investeren in een goed functionerend ontwerp betekent: geen miscommunicatie, geen extra kosten en haalbare planningen.

functionaliteit van een website of webshop
het webdesign van een website of webshop

2.

Grafisch ontwerp


Een grafisch ontwerp is meer dan alleen het uiterlijk van jouw website of webshop. Door het creëren van een strak, modern en innoverend grafisch ontwerp geven we vorm aan jouw website. Een professioneel grafisch ontwerp zorgt niet alleen voor naamsbekendheid maar ook voor de verbinding tussen jouw onderneming en jou (potentiële) klanten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp op alle apparaten responsief wordt weergegeven.

3.

Technische realisatie


Nadat het functionele en grafisch ontwerp is gecreëerd kunnen we beginnen met het technische aspect. Deze stap zorgt voor de overgang van het visuele ontwerp naar een functionele website of shop. Bij Branding Value zijn we op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen en daarmee zal jouw website beschikken over alle moderne functionaliteiten. Na de oplevering geven wij (indien gewenst) een uitgebreide uitleg wat betreft het CMS-systeem.

technische realisatie van een website of webshop

Een persoonlijke offerte op maat binnen 24 uur

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Website
Webshop
SEO
Branding