Het verhaal achter Branding Value

Ontstaan
🚀 Branding value opgericht

Het begon met een eenvoudige website voor een kennis. Ik kwam erachter dat ik hele proces van idee tot aan realisatie en een tevreden klant erg leuk vond. Een paar dagen later was Branding Value ontstaan, aldus Mees van Dijk.
Team
Bij Branding Value werken we elke dag met veel plezier aan leuke en uitdagende projecten. Met een team van jonge professionals helpen wij bedrijven online groeien d.m.v. Web design & development, SEO, CRO en Branding.

Van boven naar beneden:

Muhammad (developer)
Mees (webdesign & branding)
Tycho (SEO)
Wie we zijn
Visie
Ondernemen met passie.

Want dat is waar het om draait, we begrijpen dat je het liefst alleen hetgeen wilt doen waar je passie ligt. Daarom nemen we graag alle zorgen uit handen omtrent online marketing.

Als jij doet waar jij goed in bent dan doen wij dat ook.

“Elke dag zie ik talloze bedrijven met een verouderde en slecht functionerende website. Een goed gevonden en professionele website wordt steeds belangrijker in dit digitale tijdperk en daarom is investeren in online marketing essentieel.”

Mees van Dijk

Mees, eigenaar Branding Value

Missie
Online domineren. Dat is onze missie, ervoor zorgen dat jouw bedrijf ver boven je concurrenten uitsteekt. Hoe? Met een interactieve en unieke website, een merk dat vertrouwen uitstraalt en de #1 positie in Google.

Laten we jouw project bespreken!

We hebben je informatie ontvangen! Je hoort van ons.
Mislukt, probeer het opnieuw a.u.b.