INNOVERENDE TECH OPLOSSINGEN VOOR JOUW BEDRIJF

Na het definiëren van een merkdoel dat schittert, kunnen we jouw merk tot uitdrukking brengen en het kracht geven op alle vlakken.

Over ons

Bij Branding Value werken we met veel plezier aan leuke en uitdagende projecten. Wij zijn het brein achter tal van slimme online oplossingen die het bedrijven een stuk gemakkelijker maken. Of het nu gaat om branding, websites, SEO of media, wij regelen het voor je!

logo van branding value

DIENSTEN

technische oplossingen

Technische Oplossingen


Of je nou een schitterende en razendsnelle website wilt, meer bezoekers d.m.v. SEO of SEA of jouw producten wilt aanbieden via een webshop? Onze specialisten zullen jou verder helpen.

grafische oplossingen

Grafische Oplossingen


Een nieuw logo, complete huisstijl of een flitsende bedrijfsvideo? Onze creative professionals helpen jou graag verder.


netwerk diensten

Netwerk Diensten


Wil jij jouw product of dienst aanbieden via sociale media maar weet je niet hoe? Ons jonge en innoverende team is opgegroeid met sociale media en weet precies hoe wij jullie doelgroep het beste kunnen bereiken.

Werkwijze

het kennismaken en opstellen van de offerte voor jouw website of webshop

1. Kennismaken


Het gaat om jouw wensen en doelstellingen. Als wij hier aan bij kunnen dragen, volgt er al heel snel een advies.Opdracht | Offerte


Het uitvoeren van de werkzaamheden voor jouw website of webshop

2. Uitvoeren


Het meeste werk verrichten wij achter de schermen, maar soms ook samen met jou om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.Aan de slag


het toepassen van jouw feedback voor het beste resultaat voor jouw website of webshop


Toepassen | AfwerkenZodra wij de opdracht hebben afgerond presenteren wij het eindresultaat en vragen wij om feedback. Jij krijgt 'versie 1' met een toelichting op onze keuzes en de kans om verbetering aan te brengen.


3. Feedback

oplevering van een website of webshop


Presenteren | EvaluerenVersie 1 wordt versie 2 en daar blijft het vaak bij. Alhoewel wij doorgaan totdat jij tevreden bent, desnoods met een versie 4 en 5. Daarna is het tijd om het eindresultaat te openbaren. Mogelijk via social media en mogelijk met onze hulp.


4. Oplevering

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Binnen 24 uur wordt je gebeld zodat we jouw idee kunnen bespreken.