Home  >  Webdesign

Websites die echt resultaat boeken

35+ websites gebouwd

Recente projecten

Bekijk ons werk hieronder!

Website hoveniersbedrijf
 • Unigroen

  Groenvoorziening

 • Bethlehem & Wijtzes

  Bouw

Website schildersbedrijfWebsite RH Bouwbedrijf
 • RH Bouwbedrijf

  Bouw

Website administratiebureau
 • Wiskerke Administratie

  Administratiebureau

Professioneel webdesign

Een website is veel meer dan het visitekaartje van jouw bedrijf. Een website is dynamisch. Het kan zorgen voor interactie, het draagt bij aan de vindbaarheid van jouw bedrijf en niet geheel onbelangrijk, de omzet.

Samen met jou zorgen we voor een professioneel webdesign dat echt resultaat boekt. Een marketing- en verkoopmachine dat de naamsbekendheid, online zichtbaarheid en omzet van jouw bedrijf verhoogd.

Onze werkwijze
Website M.C. Dienstverlening

Haal jij het maximale uit je website?

82 ondernemers gingen je voor.

Gratis website scan
Website Unigroen

Conversie gericht

Een professioneel webdesign zal de verkoopcijfers aanzienlijk doen stijgen ook al heeft jouw bedrijf een fysieke winkel met producten, veel mensen zullen eerst jouw website opzoeken voordat ze een bezoek brengen aan de winkel.

Het ontwerpen van unieke en strakke lay-outs met Webflow is waar wij bekend om staan. Wij zullen al jouw wensen in de website verwerken en zullen deze net zo lang aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent.

Door middel van animaties, scroll- en hover effecten geven wij de website een moderne uitstraling. Door de websitebezoekers te leiden naar relevante informatie en call-to-actions zal de conversie van jouw website zo hoog mogelijk zijn.

Na het opleveren en publiceren van jouw website bieden we nog verschillende diensten aan om zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website te trekken door middel van Search Engine Optimization (SEO) en Conversie optimalisatie (CRO).

Resultaat gerichte websitesVakbekwaamVersla concurrenten

Resultaat gerichte websites

Vakbekwaam

Versla concurrenten

Wij bouwen websites die nieuwe klanten en omzet opleveren

Ervaren SEO en Webdesign professionals

Onze websites worden geoptimaliseerd voor Google

Wie zijn wij?

Branding Value is een (online) marketing bureau gevestigd in Uden (Noord-Brabant). Als SEO en Webdesign experts staan we altijd klaar om je te adviseren over online marketing en webdesign.

Of je nu een professionele website wilt, meer bezoekers, meer omzet of een hogere positie in Google. Wij geven je graag deskundig en onafhankelijk advies.

Als webdesign bureau in Noord-Brabant helpen we verschillende bedrijven online groeien d.m.v. online marketing. Ben je benieuwd of wij wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact
Team Branding Value

Werkwijze

Kennismaken
Kennismaken Branding Value

Wil jij jouw concurrenten verslaan en Google domineren met een professionele website die goed vindbaar is? Dan gaan we eerst even kennis maken. Tijdens dit gesprek bespreken we al jouw wensen en doelen. We bespreken jouw project van a tot z, maken een planning en een plan van aanpak. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend zodat we kunnen kijken of er een klik is.

Ontwikkeling
Website ontwikkeling Branding Value

In deze fase beginnen we met het maken van mockups en prototypes op basis van eerdere discussies. Doordat we in een vroeg stadium van het project een visuele weergave laten zien van ons begrip van jouw behoeften kunnen we jouw vereisten verder onderbouwen en eventuele aanvullende behoeften of uitdagingen ontdekken die zich in de planningsfase nog niet voordeden.

Tijdens het bouwen van de website leggen we sterk de nadruk op het naleven van de technische en ontwerpspecificaties die in de planningsfase zijn opgesteld en we voeren regelmatig functionele tests uit waardoor we eventuele problemen tijdens het bouwen kunnen corrigeren in plaats van ze na de voltooiing van het project aan te pakken.

Feedback
Feedback Branding Value

In deze fase gaan we samen met jou in gesprek en laten wij het eerste ontwerp zien waarna jij ons feedback geeft. Tijdens dit gesprek hebben wij een aantal vragen voor je over het ontwerp maar je mag ook zelf met suggesties, opmerkingen of aanbevelingen komen. Vervolgens kijken we nog eens naar jouw wensen en eisen om ervoor te zorgen dat we nog steeds naar het vooropgestelde doel werken.

Testen en afronden
Testen website Branding Value

Zelfs met grondig testen tijdens de ontwikkeling kunnen er onvoorziene uitdagingen ontstaan. Daarom bieden wij volledige monitoring en ondersteuning tijdens de lanceringsperiode. Als deze fase is afgerond dan is de website volledig getest en klaar om gelanceerd te worden en voldoet hij aan al jouw wensen en eisen.

Oplevering
Oplevering website Branding Value

Live gaan met de nieuwe website, dit is spannend maar vooral erg leuk. Zodra jij 100% tevreden bent zullen wij de website lanceren, is dit niet het geval? Dan gaan we opnieuw jouw feedback bekijken en aanpassingen doen zodat jij helemaal tevreden bent voordat we de website online zetten.

Nazorg
Nazorg Branding Value

En nu... tijd om Google te domineren en klanten binnen te halen. Nadat jouw website met succes is gelanceerd heb je nog steeds een technische partner nodig die je kan ondersteunen. Wij bieden een breed scala aan ondersteunende diensten na onze afgeronde projecten waaronder monitoring en optimalisatie.

Website Branding Value

Wat doen we?

Bij Branding Value kun je terecht voor alles rondom online marketing en webdesign. Onze specialiteit ligt bij het bouwen van mooie, snelle maar vooral resultaat gerichte websites/webshops en we hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Daarnaast verzorgen wij ook het stukje branding voor verschillende bedrijven, van ZZP'ers tot het MKB.

Bij Branding Value kun je dus terecht voor:

- Professionele websites/shops
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Conversie optimalisatie (CRO)
- Branding

Hoe doen we dit?

Bij Branding Value staat resultaat voorop. Onze marketing specialisten uit Uden werken samen met de klant aan een lange-termijn relatie.

Dit betekent dat er doelen en eisen worden gesteld waarna er een plan van aanpak door ons wordt gemaakt.

Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Door alles goed te plannen en te communiceren met onze klanten ontstaat er een snelle, mooie en goed vindbare website als resultaat!

Kennismaken
Bedankt! We hebben je gegevens ontvangen en nemen z.s.m. contact op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Veel gestelde vragen

Wat kost een website?
Prijs website

Elk project is anders en daarom wordt de prijs berekend op basis van het aantal pagina's, integraties en tijdsbestek.

Om een offerte te krijgen houden we graag een strategie gesprek om jouw behoeften en doelen te bespreken. Dit is een gesprek zonder enige druk om een gerichte offerte voor jouw project te krijgen!

Wat als ik de website niet mooi vind?
Herstelrondes website

Maak je geen zorgen, wij leveren geen website op die jij niet helemaal geweldig vindt. We houden verschillende revisies tijdens het ontwerp- en ontwikkelingsproces om ervoor te zorgen dat we precies  bouwen wat jouw bedrijf nodig heeft!

Doen jullie nog meer naast het bouwen van websites?
Alle diensten Branding Value

Ja, naast het bouwen van websites doen wij ook de zoekmachine optimalisatie (SEO), conversie optimalisatie (CRO) en branding voor bedrijven.

Hoelang duurt het voordat een website af is?
Oplevertijd website Branding Value

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld hoe snel jij ons feedback geeft op een ontwerp of de complexiteit van de website. Alvorens we starten met de werkzaamheden kunnen wij je een goede schatting geven van de opleverdatum.

Nog meer vragen?

Laten we jouw project bespreken!

We hebben je informatie ontvangen! Je hoort van ons.
Mislukt, probeer het opnieuw a.u.b.